Вибір планшета для роботи »
Форум про строительство и оценку

Форум про строительство и оценку

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 31.08.2025 - 14:28:47
Страницы:  1  

Вибір планшета для роботи

Объявление

АвторСообщение

mihal_mihaluch

Музичний гуру

Статистика:

Підкажіть будь ласка, який планшет краще вибрати для роботи з документами та відеодзвінків? Розглядаю варіанти з екраном від 10 дюймів, важливо щоб був якісний звук та хороша камера.

Сообщение # 1 03.08.25 - 10:39:16
RE: Вибір планшета для роботи

NataN-ef666

Музичний гуру

Статистика:

Для таких завдань рекомендую звернути увагу на планшети з процесорами середнього класу та оперативною пам'яттю від 4 ГБ. Важливо також подивитись на роздільну здатність камер - для відеодзвінків краще від 8 МП фронтальна камера. Екран IPS буде оптимальним вибором для роботи з текстами.

NoN OmNiS MoRiAr! (Нет, весь я не умру , я буду жить тогда когда меня не станет!)
Сообщение # 2 03.08.25 - 11:38:01

Orange88

Музичний гуру

Статистика:

Повністю підтримую попередню відповідь! Сам нещодавно купував планшет саме для подібних цілей. Перебрав багато варіантів і знайшов чудовий асортимент тут купити планшет Київ. Взяв модель з 64 ГБ пам'яті та 10.1' екраном - працює чудово, батарея тримає цілий робочий день, а якість звуку дійсно на висоті.

Сообщение # 3 03.08.25 - 12:15:04
12.03.2014. Украина. Набор завораживающих мхов - 12 ВИДОВ! Блиц! Бонус! : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: Tuxxedo FlatForum 9.5