Стелажі для зберігання метизів » ФОРУМ
Форум про строительство и оценку

Форум про строительство и оценку

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 17.11.2025 - 22:08:01
Страницы:  1  

Стелажі для зберігання метизів

АвторСообщение

shtany

Музичний гуру

Статистика:

Привіт! Хочу організувати зберігання метизів у майстерні, але не знаю, які стелажі краще вибрати. Хто стикався з подібною задачею? Що порадите для зручного розміщення дрібних деталей?

Сообщение # 1 08.11.25 - 23:04:59
RE: Стелажі для зберігання метизів

Utes

Музичний гуру

Статистика:

Вітаю! Для метизів дійсно потрібні спеціальні системи зберігання. Я б радив звернути увагу на модульні конструкції з можливістю регулювання висоти полиць. Важливо, щоб було багато відділень для сортування різних розмірів і типів кріпильних елементів. Ще корисна функція - наявність контейнерів або висувних ящиків для дрібниць.

Сообщение # 2 09.11.25 - 00:03:25

Юляшка...

Музичний гуру

Статистика:

Цитата:
Вітаю! Для метизів дійсно потрібні спеціальні системи зберігання. Я б радив звернути увагу на модульні конструкції з можливістю регулювання висоти полиць. Важливо, щоб було багато відділень для сортування різних розмірів і типів кріпильних елементів. Ще корисна функція - наявність контейнерів або висувних ящиків для дрібниць.
Повністю підтримую щодо модульності! Сам недавно облаштовував робочу зону і вибирав довго. Зупинився на варіанті, який знайшов тут: https://torgexpress.in.ua/torgivelne-obladnannya/stelazhi-dlya-metiziv. Там є різні конфігурації під будь-які потреби. У мене тепер все структуровано - болти окремо, гайки окремо, шайби теж. Економія часу колосальна, бо не треба перебирати все підряд. Плюс міцність конструкції дозволяє навантажувати чималу вагу без деформації.

Жизнь прекрасна, даже если по щекам текут слезы.............
Сообщение # 3 09.11.25 - 00:42:30
Энергозберегательные лампы под обычный патрон 220В : Предыдущая темаСледующая тема: В мене проблема з стебловими
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: Tuxxedo FlatForum 9.5