Виробник термопнелей у Тернополі » ФОРУМ
Форум про строительство и оценку

Форум про строительство и оценку

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 17.11.2025 - 22:02:12
Страницы:  1  

Виробник термопнелей у Тернополі

АвторСообщение

sanya_xl

Музичний гуру

Статистика:

Вітаю! Збираюся утеплювати свій будинок і зараз в процесі вибору виконавця. Наткнувся на одну компанію, яка працює вже багато років. Хтось може мав справу з ними? Цікавить все - якість роботи, дотримання термінів, чи були якісь проблеми після завершення? Хочеться почути реальні відгуки перед тим як приймати рішення.

Сообщение # 1 24.10.25 - 09:33:44
RE: Виробник термопнелей у Тернополі

Julia_26

Музичний гуру

Статистика:

Я можу поділитися своїм досвідом роботи з різними підрядниками. Головне на що треба звертати увагу - це наявність портфоліо з реальними об'єктами, офіційне оформлення договору з гарантіями, можливість виїзду на їхні об'єкти для огляду. Також важливо щоб був нормальний менеджер проекту, з яким можна завжди зв'язатися і вирішити питання. Не поспішайте з вибором, краще витратити час зараз ніж потім мати проблеми.

Сообщение # 2 24.10.25 - 10:14:43

Ленчик.1983

Музичний гуру

Статистика:

Я звертався до однієї компанії минулого року і залишився задоволений. Хлопці професійно підійшли до справи - спочатку був детальний замір, потім склали кошторис, узгодили всі деталі. Роботу виконали якісно і в строк. Можете глянути https://royalfasade.ua/ternopil/ тут інформація про них. В мене будинок 200 квадратів, справилися за три тижні. Гарантію дали письмову на 5 років. Після завершення робіт ще й прибрали за собою все. Менеджер Роман весь час був на зв'язку, будь-які питання вирішував оперативно. Рекомендую.

Сообщение # 3 24.10.25 - 11:04:34
выдвинуть передний мост вперёд : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: Tuxxedo FlatForum 9.5