Безпека використання диспоузера » Советы и отзывы » Форум про строительство и оценку
Форум про строительство и оценку

Форум про строительство и оценку

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 31.07.2025 - 13:55:22
Страницы:  1  

Безпека використання диспоузера

Объявление

.
АвторСообщение

Мадам Ларсон

Музичний гуру

Статистика:

Дівчата, допоможіть розібратися! Купила диспоузер Leomikao, але боюся його включати. Раніше ніколи такою технікою не користувалася. Чи не небезпечно це? Може рука потрапити туди випадково? Як взагалі правильно ним користуватися, щоб не травмуватися?

Я многодетная мама. Чего я хочу? Принять ванну и сходить в туалет. Одна. Хочу поесть. Горячую еду. Двумя руками. Выпить кофе. Горячий. Съесть конфету. Целую. Сама.
Сообщение # 1 09.07.25 - 21:45:27
RE: Безпека використання диспоузера

Luiziana

Музичний гуру

Статистика:

Не бійся, сучасні диспоузери Leomikao дуже безпечні! У них немає ножів як таких - там обертові молотки, які подрібнюють відходи об стінки камери. Руку туди просто так не засунеш, отвір вузький і глибокий. Головне правило - ніколи не лізь рукою всередину, навіть коли він вимкнений.

Сообщение # 2 09.07.25 - 22:44:04

irishenka

Музичний гуру

Статистика:

Та не переживай, це абсолютно безпечна штука! У мене діти часто допомагають на кухні, ніяких інцидентів за два роки не було. Камера розташована глибоко, а конструкція унеможливлює потрапляння руки до механізму. Просто дотримуйся інструкції і все буде добре. Всі правила безпеки детально описані https://leomikao.ua/podribnuvach-vidhodiv

Сообщение # 3 09.07.25 - 23:18:21
Облако тегов (tag cloud on forumdisplay) : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники